Financieel management voor de niet-financiële professional

Wat zijn uw mogelijkheden?

Ons cursus aanbod kan al naar gelang uw vraag in 3 niveaus ingedeeld worden.

Wilt u een korte introductie in een financieel thema? Wij bieden daarvoor een drietal eendaagse trainingen aan:

Of zoekt u een meer ludieke activiteit?

Wilt u een meer omvattende introductie in de financiële materie? Volg dan onze training begrijp de financieel expert van uw onderneming in 1 week. Deze cursus is erop gericht een algemeen beeld van de termen, overzichten en methoden binnen het financiële vakgebied te verwerven.

Wilt u de financiële materie kunnen toepassen? Wilt u een goede discussie kunnen voeren met andere professionals en neemt u uw verantwoordelijkheden serieus? Uw doelstelling is om beter onderbouwde beslissingen te nemen? Schrijf u dan in voor ons programma gebruik Financieel Management in uw voordeel. Bij dit programma worden in 10 sessies de termen, overzichten en methoden besproken maar vooral wordt nadruk gelegd op de praktische toepassing. Het nemen van beslissingen, het discussiëren over thema’s, kortom begrijp hoe Finance de spiegel is van uw realiteit.

In al onze activiteiten streven we naar eenvoud in de aanpak en uitleg. Lees meer over onze unieke manier van werken.

Balans van jezelf als persoon ... een echte eye opener

Met haar enthousiasme en uitgebreide kennis heeft Susan me middels haar training een goed overzicht gegeven van de financials for non financials. Hoewel ik geen financiële achtergrond heb was de training perfect te volgen en gaf me voldoende kennis en achtergrond voor mijn job. Ook het deel waarin ze ingaat op de "balans van jezelf als persoon" vond ik een echte eye opener. Kortom: erg leuk en leerzaam.
Patrick Kleuskens, Sr project manager DEMCON Eindhoven

 

Schrijf nu in voor een Financieel Management training.

 

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Wilt u Financieel Management in uw voordeel gebruiken schrijf u dan in voor een van onze cursussen. Leer samen met andere deelnemers discussiëren over financiële thema’s. Bespreek hoe u de toekomstige financiële situatie kunt beoordelen. Door samen met andere professionals de thema’s te bespreken die u tegen komt zult u merken dat problemen vaak voorkomend zijn. Bespreek mogelijke oplossingen en valkuilen in groepsverband.

Voor ondernemingen die meerdere medewerkers een cursus willen laten volgen hebben wij een speciaal tarief. Iedere 2e persoon van de zelfde onderneming ontvangt 20% korting op de inschrijfprijs, de 3e persoon ontvangt 30% en de 4e en alle volgende ontvangen maar liefst 40% korting. Of vraag naar een in-company training.