Financieel Management in de Gezondheidszorg

 

De meeste managers binnen de zorg hebben een medische opleiding en ervaring en geen management achtergrond. Dit hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn, mits je bereid bent eraan te werken. 

 

E-LEARNING

Financieel Management in de Gezondheidszorg

 

 

Deze e-learning FM in de Gezondheidszorg leert je niet alleen financiële overzichten te begrijpen, maar ook de doelen die organisaties nastreven. Aan het einde van de e-learning heb je een hele lijst met acties om financieel te verbeteren en kun je voor altijd meepraten als de financiën belangrijk zijn.

 

 

 
RESULTATEN

Gezicht GZ 3

Wat levert het je op?

 

 

 • Begrijpen
  Je leert alle financiële rapporten begrijpen en bent in staat essentiële informatie zelf uit de overzichten te halen.
 • Doelen
  De financiële doelen van je organisatie begrijpen is extreem belangrijk. Hoe kun je beslissingen nemen als je niet weet wat de doelen zijn? Begrijp dat je eigen doelen maar de helft van de tijd juist zijn voor de organisatie!
 • Acties
  Doelen kun je alleen realiseren als je acties neemt. Tijdens de e-learning maak je een eigen actielijst met verbeterpunten. Zo kun je het geleerde direct in zetten in de praktijk!
 • Tijd
  Financiële overzichten en de doelen zullen nooit veranderen. Als je de principes, overzichten en doelen eenmaal begrijpt, kun je ze de rest van je leven toepassen.
 • Beslissingen
  Wordt een betere professional door je eigen kennis te combineren met de financiële kennis van deze e-learning.
 • Carrière
  Inzicht in financiën en het realiseren van doelen is een voorwaarde voor alle managementfuncties in de Gezondheidszorg. Met deze e-learning nemen je carrièremogelijkheden zeker toe!

NVvO Beeldmerk 2 KRT beeldmerkDeze e-learning is geaccrediteerd door zowel het KRT als de NVvO. Wil jij PE-punten voor een ander kwaliteitsregister? Vraag naar de mogelijkheden. 

 

 

Start vandaag nog!

 

 

 

 

Financieel Management in de GezondheidszorgZou je graag een sneak preview bekijken?

 

Dat kan!

 

klik op deze link.

 

 

 

 

 

 

 

WAT KRIJG JE?

 

 

Gezicht GZ

FINANCIËN SIMPEL GEMAAKT

met Essentie van Financiën

 
 • De Essentie van Financiën cursus bevat het volgende:
 • 1. Een introductie van financiën
 • 2. De winst- en verliesrekening, die uitlegt wat ik heb gepresteerd en wat ik heb verbruikt.
 • 3. De balans, het overzicht van de bezittingen aan de ene kant en wie het toekomt aan de andere.
 • 4. Het kasstroomoverzicht, de in- en uitstroom van het geld.
 • 5. Een complete cirkel, die de relaties tussen de overzichten bespreekt.

 

Een introductie van financiën Winst- en Verliesrekening Balans 

Kasstroomoverzicht Een volledige cirkel

 

EXTRA MODULES

Wanneer je klaar bent met de ‘Essentie van Financiën’ cursus zijn er 4 extra modules die je kan volgen om verder in de financiën te duiken.

Deze modules zijn

 • Bescherming van mensen en activa
 • Starten met doelen en ratio’s
 • Investeringsbeslissingen
 • De financiën van mijn deal slim verkopen.

Je kan hieronder meer lezen over de modules’.

Bescherming van mensen en activa

Zijn controllers en accountants bezig met het beschermen van mensen Ja! Het is de verantwoordelijkheid van de organisatie om de werkzaamheden zo te organiseren dat niemand in de verleiding komt fraude te plegen, noch door gebrek aan richtlijnen, noch door externe criminelen. Deze e-learning is vooral belangrijk voor professionals die werkzaam zijn in General Management, HR en IT!

In deze module leer je wie, wat mag doen in een organisatie. Hoe kunnen organisaties fraude door medewerkers en externe criminelen voorkomen en hoe worden de bezittingen van de organisatie beschermd.

 

 

 

 

Starten met doelen en ratio'sMet deze e-learning leer je de voor jouw belangrijke doelen en de daarbij horende ratio’s begrijpen en gebruiken. Bepaal op welke onderdelen je verbeteringen wilt realiseren en meet je voortgang in prestaties en geld. Welke acties ga je nemen om beter te worden? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, maak de e-learning en realiseer je doelen.

 

 

 

 

 

 

 

Investeringsbeslissingen

Waarin gaan we investeren? Het lijkt een simpele vraag maar voordat we deze kunnen beantwoorden moeten we eerst duidelijk hebben welke investeringsdoelen er zijn en hoe deze in de maatstaven terug komen.

In deze e-learning leer je hoe totaal verschillende investeringen, met verschillende looptijden, verschillende bedragen en verschillende risico’s toch financieel met elkaar vergeleken kunnen worden. De focus hierbij is niet de berekening maar de doelen die we nastreven.

 

 

 

 

 

Hoe overtuig je een controller Een voorstel calculeren Berekeningen kloppen Gebruik je fundament Wat bereken je? Delta’s of totalen Penny foolish, pound wise Hoe gebruik je scenario’s Een voorstel presenteren Zijn er nog vragen? Feiten of aannames Harde en zachte voordelen Samenvatting (en iets extra)Waarom zou je meer willen leren over de financiën van jouw sales deal? Het is toch maar een heel klein onaangenaam stukje van de deal? Klopt, maar heb je het mis, gaat de deal niet door! Leer met deze e-learning hoe je ervoor kunt zorgen dat de controller altijd ja zegt!

Met deze module leer je succesvol het financiële deel van je deal te berekenen en presenteren. De e-learning is gebaseerd op de top-10 van de controller. Wat willen ze zien en waar zijn ze allergisch voor? Pas de top-10 goed toe en je zult veel meer contracten tekenen met ook nog een hogere prijs.

Bekijk je deze module met de bril van inkoper of klant dan kun je heel snel het kaf van het koren scheiden. 

 

 

 

 

Zou je graag een sneak preview bekijken? Dat kan! klik op deze link.

 

 

Start nu met de financiële e-learning en zorg ervoor dat je financiën in jouw voordeel gebruikt!

 

 

Vraag naar de mogelijkheden om jouw maandrapport, jaarverslag, investeringscalculaties en richtlijnen te verwerken in de e-learning. Daarnaast betekend meer licenties, meer korting.