Blog: Ik was bij de gelukkigen om een zitje te bemachtigen in één van haar trainingen.

Wat mij het meest is bijgebleven, is Susan’s aanpak om de basisprincipes van Accounting, Finance en Metrics inzichtelijk te maken aan de hand van concrete vraagstukken uit het dagelijkse leven die – op het eerste gezicht – weinig te maken hebben met finance beginselen.

Een paar maanden geleden, nam Susan het initiatief om een training ‘Financiële overzichten doorgronden’ in te richten voor een aantal afdelingen binnen Océ. Dit omdat zij, vanuit haar functie als Controller, ondervonden had dat er bij vele collega’s buiten het Finance departement , een (al dan niet groot) ‘competency-gap’ bestond maar tegelijk ook de ‘eagerness’ om meer te weten te komen over deze materie.

Ik was bij de gelukkigen om een zitje te bemachtigen in één van haar trainingen.

Wat mij het meest is bijgebleven, is Susan’s aanpak om de basisprincipes van Accounting, Finance en Metrics inzichtelijk te maken aan de hand van concrete vraagstukken uit het dagelijkse leven die – op het eerste gezicht – weinig te maken hebben met finance beginselen. Bovendien heeft Susan de gave om mensen te boeien, te binden en warm te maken voor ‘méér’.

Ann Soufnanguel

Corporate HR Manager Océ

 


Blader door onze blogberichten: Een vakvrouw! Didn't think...


Bekijk al onze blogberichten