Testimonial: Finance is LEUK!

Finance is LEUK! Dat weet ik sinds ik de training ‘financiële overzichten doorgronden’ bij Susan heb gevolgd. Susan heeft ervaring als Business Controller in uiterst uitdagende bedrijfsomstandigheden.

Dat blijkt uit de sprekende (soms hilarische) voorbeelden die ze in haar training gebruikt. Hiermee weet ze financiële onderwerpen tot leven te brengen. Haar enthousiasme en humor zijn aanstekelijk. Hierdoor is het niet alleen leuk om haar training te volgen, maar blijft de kennis ook echt ‘plakken’. De interactieve vorm waarin Susan haar training doet maakt dat ik als deelnemer de stof meteen toe kon passen in voor mij relevante situaties.
Dankzij de training van Susan kan ik nu veel beter een ‘balans’ en een ‘winst- en verlies rekening’ lezen en begrijp ik veel beter het nut ervan.

Karel Haan – Leadership and Consultancy behaviors trainer at Canon-Océ


Blader door onze blogberichten:


Bekijk al onze blogberichten