De training was goed toegesneden op de non-profit deelnemers!

Hi John*,

Vorige week hebben wij genoten van de interactieve training van Susan, het was een groot succes! Ik ga er vanuit dat de evaluatieformulieren dit ook zullen laten zien want van de andere deelnemers hoor ik dezelfde geluiden. De informatie werd zeer helder gepresenteerd en door de opdrachten (waar we ook nog eens veel plezier in hadden!!) werd de stof heel duidelijk. Door het “doen” kwam de informatie echt binnen en zag je dat men de theorie steeds beter kon toepassen.

De training was ook goed toegesneden op de non-profit deelnemers, wat fijn was. Kortom, een groot succes en Susan is echt erg goed in wat ze doet!!

In 2019 zou ik dus graag weer met haar willen trainen. We denken aan 5 dagen: een herhaling van de 3-daagse training (want ik heb al weer nieuwe aanmeldingen) en dan 2 dagen verdieping (inhoud in onderling overleg samen te stellen, gebaseerd op specifieke casussen en leervragen van deelnemers).

Hartelijk dank John voor deze eerste succesvolle samenwerking, met speciale dank aan Susan voor haar talent!

Groeten, Bregje

* John Mahboeb, Interpoint Training & Consultancy

F4NF St. Maarten dec 2018 White Yellow Cross Care Foundation 11-13 december

 

Blog

Artikel nieuwsbrief Triceps door Guy Kessels

Female Financial die het heft in eigen handen neemt.   In onze nieuwsbrief berichten we regelmatig over de (bijzondere) zaken waar Triceps-kandidaten mee bezig zijn. Deze keer een interview...

Lees meer