Blog: Overweeg je als zelfstandig trainer te gaan werken... maar kun je de financiële kant niet goed beoordelen?

Afgelopen maart heb ik de grootte stap gemaakt en ben ik 100% als zelfstandig trainer aan de slag gegaan. De beslissing om je vaste baan (met inkomen) op te geven is geen eenvoudige. Zelfs als ervaren controller zit je heel wat avonden te rekenen aan je prijzen, aantal trainingen en kosten die je gaat maken. Inmiddels ben ik bijna een jaar full time onderweg. Het is heerlijk om aan je eigen bedrijf te werken en het geeft zo veel energie!

In dit jaar heb ik al meerdere personen geholpen met mijn eigen excel bestandje waarbij je redelijk simpel kunt uitrekenen hoeveel trainingen je moet verkopen, tegen welke prijs enzovoorts om je oude salaris te verdienen. Wellicht dat ik er een aantal van jullie blij mee kan maken. Natuurlijk is de exacte uitkomst afhankelijk van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de AOV verzekering. Het zal zeker niet perfect zijn, maar voor een eerste indruk werkt het prima.

SUCCES met ondernemen!!

 

 

 


Blader door onze blogberichten: Een vakvrouw! CHR Partners en...


Bekijk al onze blogberichten